Tango in Wijk

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.Aanmelden

Om je aan te melden schrijf je een mailtje naar carlasomer@gmail.com met daarin welke cursus het betreft, jouw/jullie voor- en achternamen, mailadressen en telefoonnrs.

We nemen in principe zo spoedig mogelijk contact met je op. Maar heb je binnen 2 dagen nog niets vernomen laat dat ons dan per mail weten.

Als je geen bevestigingsmail of andere reactie krijgt dan kan het zijn dat deze in jouw spambox is terechtgekomen.

 

We werken in de cursus uitsluitend met gelijk aantal mannen en vrouwen, daarom; meldt je bij voorkeur per paar aan. (uiteraard zijn m/m en v/v als paar ook zeer welkom!)


Echter, enkele dansers zijn ook welkom! We plaatsen je dan definitief op het moment er ook iemand van de andere sexe/rol beschikbaar is. Deze persoon zal niet perse jouw vaste partner worden als er meerdere enkele dansers m/v zijn. Je hebt dan meerdere partners om mee te dansen en te wisselen.

 

 

Inschrijfprocedure

Je kunt je voor een cursus zowel individueel of als paar opgeven.

Aangezien er een zelfde aantal leiders als volgers dient te zijn, verloopt inschrijving als volgt:

Zolang een cursus niet is volgeboekt, kan een paar direct ingeschreven worden.
Door individuele aanmeldingen kan er een leiders- of volgerswachtlijst ontstaan. Zodra zich dan iemand aanmeldt van de andere sexe/rol, kan deze met de eerste van de wachtlijst definitief ingeschreven worden. Hierover nemen we dan eerst contact met je op.
Inschrijving is bindend. Zie ook de annuleringsregels

 

 

Annuleringsregels

Voor de cursussen geldt:
Inschrijven betekent dat je je verplicht voor het hele cursusbedrag. Er is geen restitutie, ook niet bij ziekte of andere overmacht. Wel bieden we je in dergelijke gevallen de mogelijkheid je cursus door iemand anders over te laten nemen.‚Äč

Wel is er, als je een cursus hebt afgenomen, de gelegenheid gemiste lessen in te halen. Ook tijdens een afgenomen nieuwe cursus in de toekomst.